Followers

May 22, 2008

gambus

sem ni aku mula belajar main gambus..
dan secara x langsungnya aku terlibat dengan ghazal n nasyid..
cara main nya tu x senang dan x susah
aku masih nak kn mahirkan cara memetik
x dapat lagi nak main sedap macam along tu..
tp xpe..
yang penting pengalaman..
bila lg nak cuba..
benda da ade dpan mata..
haha..
sabtu ni aku ade show depan sultan kt kosass..
main gmabus plak tu..
layan je..
pengalaman beb..

2 comments:

Anonymous said...

weh,aku minat tul nak main gambus... tp x tau nak belajar kat mane...aku duk ipoh, mcm xde port je nak belajo kat cni..

afiqlead said...

aku blaja mase kt upm
tu pun ade sorang senior yang pandai main..
try cari kampung ke atau mane2 tempat yang ade ghazal xpun muzik2 asli nih..
aku pun xtau sangat..
aku x abis menuntut lg nih gambus

Related Posts with Thumbnails